روغن هسته انار
روغن هسته انار (Pomegranate seed oil) :
20 درصد از هسته انار را روغن انار تشکیل می دهد. روغن هسته انار به دلیل خواص و کاربردهای فراوان در حوزه سلامت، امروزه یکی از روغن های پرفروش محسوب می شود. در ادامه، با کاربرها و خواص آن آشنا می شویم.
روغن دانه انار: بازبینی جامع در مورد تأثیرات آن
انار ، به عنوان یک میوه باستانی دارویی و مغذی ، دارای تاریخچه پزشکی برجسته ای در سراسر جهان است. هر یک از محفظه های انار دارای فعالیت دارویی جالبی است. آب ، برگ ، گل و پوست انار دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی هستند ، در حالی که آب ، پوست و روغن همه از نظر فعالیت استروژنی ضعیف هستند. دانه های انار دارای نشانه های اخلاقی پزشکی و محتویات اسیدهای آلی لینولنیک زیاد کونژوگه (CLn) هستند. روغن دانه انار (PSO) با مقدار بالای اسید پونیکئیک (PA) ، ایزومر کونژوگه شده اسید α- لینولنیک ، دارای خواص دارویی متنوعی است.
خصوصیات اصلی به شرح زیر است: آنتی اکسیدان ، ضد التهاب ، محافظت کننده محافظت کننده ، محافظت کننده سلول های کبدی ، محافظت کننده عصبی ، ضد سرطان ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، تقویت سوخت و ساز کربوهیدرات و کاهش مقاومت به انسولین. براساس برخی مطالعات ، تأثیر PSO بر پروفایل لیپیدها بحث برانگیز است و هنوز هم یافتن داده ها نادر است. بنابراین ، این بررسی با هدف برجسته کردن ترکیب PSO و اثرات مفید آن بر سلامت انسان و بیان مکانیسم های درگیر در عملکرد آن انجام شده است.
محصولات طبیعی به عنوان یک منبع جایگزین از ترکیبات دارویی به دیدگاه محققان علاقه مند هستند. امروزه استفاده و تحقیقات در مورد گیاهان دارویی به عنوان داروهای درمانی و پیشگیری کننده در برابر بیماری ها به دلیل محبوبیت آنها ، اثرات نامطلوب پایین ، درآمد آسان و ایمنی در حال افزایش است. برخی داروهای مهم مانند دیگوکسین ، کینین و وینکا آلکالوئیدها از داروهای گیاهی تهیه شده اند.
گیاهان ترکیبات شیمیایی با اثرات مختلف را به عنوان بخشی از فعالیتهای متابولیک طبیعی خود تولید می کنند. در حال حاضر حدود 120 ترکیب فعال که از گیاهان دارویی استخراج شده اند.
تمام جنبه های گیاهان سنتی و مکانیسمهای نزدیک آنها کاملاً مشخص نشده است اما بسیاری از اثرات مفید آنها اثبات شده است. آگاهی از این خصوصیات گیاهان باعث می شود که محققان اشکال جدید دوز با بهترین کیفیت و حداقل اثرات منفی 2 ، 4 ، 5 را کشف کنند. در این بررسی سعی شده است تا اطلاعاتی در مورد ترکیبات شیمیایی ، مکانیسم ها ، اثر بخشی ، اثرات سوء ، مزایا و سمیت روغن دانه انار (PSO) به عنوان یک محصول انار ارزیابی و جمع آوری شود.
انار:
انار (Punica granatum L.) ، از خانواده Punicaceae ، به طور سنتی هزاران سال به عنوان یک میوه دارویی مورد استفاده قرار گرفته است. شکل 1. مناطق مدیترانه ای (از جمله ایران ، هند و پاکستان) بیشترین میزان کشت انار را در جهان دارند. 6. بر اساس کاوش های دوره اولیه برنز (3500 تا 2000 قبل از میلاد مسیح) ، اعتقاد بر این است که انار یکی از اولین میوه های کشت شده بود بخاطر خواص مفیدش انار توسط بسیاری از مذاهب و ملل مهم جهان مقدس برگزار شد.
در قرآن کریم ، انار به عنوان میوه بهشت و سمبل شورش و زندگی جاودانه در هنر مسیحی توصیف شده است. در چین ، انار به طور گسترده ای در هنر نماد باروری ، آیندگان ، فراوانی ، فرزندان بیشمار و با فضیلت و آینده ای پر برکت است. این نیز نمادی از شکست ناپذیری در جنگ توسط ایرانیان 7-9 بود. بیش از 4000 سال است که انسان به دلیل خواص دارویی آن انار را کشت کرده است. آب میوه ، دانه ، برگ ، گل ، پوست و ریشه انار تأثیرات مختلفی دارد. کاهش تب ، درمان دیابت ، آنتی هلمیک ، ضد اسهال ، تونیک خون ، متوقف کردن خونریزی و زخمهای شفابخش مهمترین کاربرد سنتی انار است.
ترکیب شیمیایی و خواص دارویی:
قسمت هایی از میوه های انار مقادیر مختلفی از ترکیبات شیمیایی از جمله ویتامین ها ، پلی ساکاریدها ، مواد معدنی ، پلی فنل ها و کربوهیدرات ها را دارند که فراوان ترین مواد موجود در انار 15 ، 16 هستند. اجزای مهم دارویی انار در جدول 1 خلاصه شده است. ظرفیت آنتی اکسیدانی بالا. علاوه بر ویژگیهای ضد تهاجمی ، ضد تکثیر کننده و ضد آپوپتوز ، انار در بسیاری از مدلهای انسانی و حیوانی 15 ، 17-20 مورد مطالعه قرار گرفته است. علاوه بر این ، ترکیبات فیتواستروژنی جدا شده از دانه ها ، آب میوه ها و پوست آن ها بسیاری از فعالیت های هورمونی 21 ، 22 را دارند.
درمان درد معده ، مهار تبخال و ویروس های آنفلوانزا و سرکوب تولید مثل سلول های سرطانی از دیگر خصوصیات دارویی آب انار و دانه ها است. عصاره اثرات ضد میکروبی ، ضد التهابی ، محافظتی در برابر بیماری های کبدی ، محافظت قلبی عروقی ، اثرات ضد دیابتی و ضد چاقی انار توسط بسیاری از محققان بررسی و مستند شده است. وجود مواد مختلف با ساختارهای مختلف شیمیایی نشان می دهد.
- ۹۹/۰۳/۱۲