فواید انبه
فواید انبه
این میوه گرمسیری طراوت ، آبدار و خوشمزه است و مانند بیشتر میوه ها دارای خواص غذایی بسیار خوبی است. در ادامه بخوانید تا دریابید که چرا انبه برای شما بسیار مناسب است و آیا تازه یا خشک بودن بهترین آن است.
انبه چیست؟
انبه ها میوه های سنگی استوایی ، از نوع شکلی و بیضی شکل و با اندازه یک گریپ فروت هستند. آنها پوستی غیرقابل خوراکی دارند که بسته به نوع آن از رنگ زرد تا سبز تا قرمز مایل به سبز متغیر است ، در حالی که در داخل آن گوشتی نرم و خوراکی زرد و سنگی قابل خوردن نیست.
انبه ها فقط در آب و هوای گرم رشد می کنند. آنها بومی آسیای جنوبی هستند ، اما اکنون در کشورهای دیگر از جمله ایالات متحده ، مکزیک و کارائیب پرورش می یابند.
فواید غذایی انبه
انبه میوه ای کم کالری است که فیبر زیادی دارد و منبع بسیار خوبی از ویتامین های A و C است. همچنین حاوی فولات ، B6 ، آهن و کمی کلسیم ، روی و ویتامین E. انبه منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است ، حاوی فیتوشیمیایی خاصی مانند گالوتانین ها و مانگیفرین که به دلیل مزایای سلامتی آنها مورد مطالعه قرار گرفته است.
فقط 80 گرم انبه (برش های 2 * 2 اینچی) یکی از 5 روزه شما محسوب می شود. این بخش 53 کالری ، 11 گرم شکر طبیعی و کمی بیش از 2 گرم فیبر را تأمین می کند.
آیا انبه برای هضم مفید است؟
در سال 2018 یک مطالعه مقدماتی انجام شد که در آن افراد مبتلا به یبوست مزمن به مدت 4 هفته انبه داده شدند و نتایج نشان داد که افرادی که انبه می خورند شاهد بهبود قابل توجهی در علائم یبوست خود هستند ، بخشی از آن به دلیل فیبر اما به طور بالقوه از دیگر ترکیبات خاص انبه نیز هست.
جالب اینجاست که برگهای درخت انبه مورد مطالعه قرار گرفته و به دلیل عصاره های گیاهی آن ، فعالیت ضد پریشی بالقوه ای را ارائه می دهند.
مطالعه قبلی ژورنال تغذیه همچنین نشان داد موشهایی که چاقی ناشی از رژیم غذایی کم چربی دارند ، پس از افزودن انبه به رژیم غذایی ، میکرو فلور روده را بهبود بخشیده اند. باز هم ، این تا حدودی به دلیل داشتن فیبر بالای انبه بود.
بسیاری از گیاهان فیتوشیمیایی میوه در پوست وجود دارد و همین مورد در مورد انبه نیز صادق است. یک تحقیق در سال 2012 به بررسی پوست انبه پرداخت و نتیجه گرفت که ممکن است در جلوگیری از چاقی نقشی داشته باشند.
فیتوشیمیایی های انبه همچنین به دلیل اثرات گاستروپروتکتیوی آنها مورد مطالعه قرار گرفته است ، و هم چنین خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی را به دستگاه گوارش ارائه می دهند و حتی ممکن است به کاهش التهاب در شرایطی مانند کولیت اولسراتیو کمک کنند.
آیا انبه ها می توانند به حفظ پوست و موی سالم کمک کنند؟
انبه حاوی مقادیر خوبی از هر دو ویتامین A و C است.
ویتامین C در تشکیل کلاژن نقش دارد - پروتئینی که خاصیت ارتجاعی پوست را فراهم می کند. ویتامین C یکی از مهمترین آنتی اکسیدان ها است که نقش محافظتی در برابر آسیب های محیطی دارد. کمبود ویتامین C می تواند بر بهبود زخم تأثیر بگذارد و باعث افزایش خطوط و چین و چروک شود.
موهای ما به ویتامین C هم برای تولید کلاژن و هم برای کمک به جذب آهن - یک ماده معدنی مهم برای رشد مو نیاز دارد.
تمام سلول ها برای رشد از جمله پوست و مو به ویتامین A احتیاج دارند - و برخی تحقیقات نشان می دهد که ممکن است در مقابل علائم پیری اثرات محافظتی بالقوه ای داشته باشد. یکی از نقش های مهم ویتامین A در سلامت مو و پوست ، دخالت آن در تولید سبوم ، ماده روغنی است که هم پوست و هم پوست ما را مرطوب می کند.
آیا انبه برای قلب خوب است؟
یک مطالعه روی حیوانات در سال 2016 نشان داد که یکی از گیاهان داروی انبه ، منگیفرین ، از جمله داروهای محافظ قلب از جمله کاهش التهاب است.
خوردن یک رژیم متعادل و متنوع که شامل پنج قسمت از سبزیجات و میوه مانند انبه است می تواند به سلامتی شما کمک کند.
آیا انبه خشک به اندازه انبه تازه سالم است؟
انبه خشک ممکن است یک جایگزین مناسب برای انبه تازه باشد اما در قند و کالری به میزان قابل توجهی بالاتر است ، بسته بندی بیش از 300 کالری در هر 80 گرم (در مقایسه با 53 کالری در 80 گرم انبه تازه) و بیش از چهار برابر قند ، 63 گرم به ازای هر 80 گرم انبه خشک سطح فیبر خوبی با 12 گرم در هر وعده دارد ، اما هنوز هم ارزش تماشای اندازه و انتخاب مجدد انبه تازه در صورت امکان را دارید.
نحوه رسیدن و انبه
انبه ها را تا زمانی که رسیده نباشید در یخچال قرار داده نمی شود ، بنابراین میوه های نارس را به مدت چند روز در دمای اتاق قرار دهید و یا می توانید آنها را در یک کاغذ کاغذی قرار دهید تا روند کار سریعتر شود. به محض رسیدن رسیده ، حداکثر پنج روز در یخچال نگهداری کنید. برای اینکه بگوییم رسیده رسیده است ، فقط آن را به آرامی فشار دهید - باید احساس نرم شود و ممکن است بتوانید بوی خوش رایحه ای از ساقه میوه بدست آورید.
- ۹۹/۰۳/۱۳