نحوه سازماندهی فریزر
نحوه سازماندهی فریزر
چه فریزر بالایی ، جانبی یا پایین (یا فریزر مخصوص قفسه سینه در گاراژ یا زیرزمین) داشته باشید ، سازماندهی و بسته بندی آن نه تنها اقتصادی خواهد بود بلکه زندگی را آسان تر می کند. بر خلاف یخچال ، فریزر باید پر از فضای کافی برای جریان هوا باشد. یک فریزر خالی یا نیمه خالی از برق بیشتری برای سرد نگه داشتن وسایل استفاده می کند.
نگه داشتن فریزر در دمای پایین یا کمتر از 0 F ضروری است. دما را با یک دماسنج یخچال یا فریزر قابل اطمینان کنترل کنید. در صورت قطع برق ، از باز شدن درب فریزر تا زمان برق مجدد خودداری کنید. بیش از دو ساعت از هر غذایی که زیر 40 درجه فارنهایت باشد ، خودداری کنید.
درب گرمترین قسمت فریزر است ، بنابراین مکان مناسبی برای نگهداری آجیل ، غلات کامل ، کره و وسایل نان است. گوشت ، سبزیجات ، غذاهای آماده و باقی مانده باید در قفسه ها ذخیره شود.
اول: یخ زدن یا نه یخ زدن؟
بسیاری از غذاها و مواد باقیمانده منجمد هستند ، اما استثنائاتی نیز وجود دارد.
میوه ها و سبزیجات با رطوبت زیاد مانند خربزه ، گوجه فرنگی ، کرفس ، خیار و سبزیجات برگدار و لطیف ، در صورتی که قصد استفاده از آنها را در سوپ یا کاسه ای دارید ، خوب خواهد بود.
خامه ترش ، ماست و مایونز از هم جدا می شوند و فریزر باعث تغییر بافت پنیر خامه ای و سایر پنیرهای نرم پخش می شود. اگر باید پنیر خامه ای را فریز کنید ، از آن برای تهیه کیک پنیر و سایر کالاهای پخته شده استفاده کنید.
ظروف با ماکارونی پخته شده را می توان منجمد کرد ، اما ماکارونی ها را برای کمی بهترین نتیجه باید کمی پخته کرد. سیب زمینی های پخته شده به خوبی منجمد می شوند ، اما آنها را در فریزر خام نگهداری نکنید. آنها سیاه می شوند.
هرگز مواد غذایی را در قوطی های باز نشده یخ نزنید: قوطی ها هنگامی که مایعات داخل منبسط می شوند منفجر می شوند. در عوض ، محتویات قوطی ها را روی ظروف یا کیسه های فریزر بریزید.
تخم ها هنگام یخ زدن در پوسته گسترش می یابند و منفجر می شوند. تخم مرغ ها را از پوسته آنها جدا کرده و آنها را کتک بزنید. تخم مرغ های کتک خورده را درون سینی های مکعب یخ فریز کنید ، سپس مکعب ها را درون یک کیسه فریزر بگذارید.
غذاهای سرخ شده به خوبی منجمد نمی شوند. آنها بافت واضح خود را از دست می دهند ، و هر گونه نشتی متلاشی می شود.
ظروف و برچسب های فریزر.
از ظروف مناسب استفاده کنید
وقتی مواد غذایی را به یک ظرف منتقل می کنید ، حتماً آن را با نام و تاریخ فعلی یا "بهترین تا" تاریخ برچسب بزنید. هنگام انجماد گوشت ، مرغ و غذاهای دریایی ، وزن آن را به برچسب اضافه کنید.
ظروف پلاستیکی: ظروف پلاستیکی قابل آبکاری سبک و مقرون به صرفه هستند و می توانند به راحتی از فریزر به مایکروویو بروند. هنگام خرید ظروف پلاستیکی ، اطمینان حاصل کنید که آنها بدون BPA و فریزر هستند. برخی از پلاستیک ها در فریزر خراب می شوند.
شیشه: ظروف شیشه ایمن از فریزر سازگار با محیط زیست هستند و بسیاری از آنها می توانند از فریزر به یخچال به داخل اجاق بروند. قوطی های کنسرو نیز گزینه مناسبی هستند ، اما برای جلوگیری از شکستن ، حتماً فضای اصلی را ترک کنید ، بنابراین مواد غذایی فضای کافی برای گسترش دارند. کوزه های دهان پهن را انتخاب کرده و حداقل 1/2 اینچ از فضای خالی بگذارید.
کوزه های سبک شانه با دهانه باریک به فضای اضافی احتیاج دارند. برخی از تولید کنندگان خط پر کننده فریزر برجسته را روی شیشه های خود قرار می دهند.
بسته بندی: بسته بندی پلاستیکی ، فویل و کاغذ فریزر برای گوشت ، گوشت گاو باقی مانده ، نان و غذاهای دریایی مناسب هستند. بسته بندی مضاعف عایق را فراهم می کند.
کیسه ها: در هنگام انجماد مواد غذایی در کیسه ها ، چه بسته به خلاء یا بسته فشرده ، مواد غذایی را تا حد امکان برای یخ زدایی سریع تر صاف کنید.
با تاریخی که آنها را در فریزر ذخیره کرده اید ، برچسب بزنید و قدیمی ترین (اولین) موارد را در قسمت جلویی یا بالای آن نگه دارید تا در ابتدا از آنها استفاده شود. این تضمین می کند که موارد قدیمی تر در قسمت پشت یا پایین نخواهند ماند ، که می تواند با گذشت زمان باعث کاهش کیفیت و طعم شود.
سطل های ذخیره سازی برای نجات
سطل ها و تقسیم کننده ها باعث می شوند سبزیجات ، گوشت و مواد باقیمانده از هم جدا شوند و به راحتی پیدا شوند. آنها به ویژه در فریزرهای کف عمیق و فریزرهای بزرگ قفسه سینه مفید هستند. آنها را می توان انباشته و به سرعت جابجا کرد تا به آنچه نیاز دارید برسید.
جلوگیری از سوختگی فریزر
سوختگی فریزر خطرناک نیست ، اما می تواند بافت و طعم غذا را به میزان قابل توجهی تغییر دهد. هوای اضافی در اطراف غذا به همین دلیل است که برخی از غذاها از نظر ظاهری دارای یخ زدگی و فریزر هستند. یک سیلر خلاء ایده آل است ، اما در صورت عدم وجود گزینه های مختلفی وجود دارد.
در اینجا یک راه آسان برای از بین بردن هوا از کیسه بستن فشرده وجود دارد. کیسه را پر کرده و آن را درون یک اینچ ببندید. کیسه مواد غذایی را درون آب سرد ، بالا به پایین ، پایین بیاورید. فشار آب در اطراف کیسه جریان می یابد ، هوای اضافی را جابجا می کند و آن را به سمت بیرون باز می کند. کیسه را سریع ببندید ، آن را خشک کنید و یخ بزنید.
بهترین راه بعدی برای جلوگیری از سوختن فریزر ، بسته بندی مواد غذایی در ظروف یا کیسه های با اندازه کامل است. از طرف دیگر ، می توانید قبل از قرار دادن آن در یک کیسه یا ظرف ، کاغذهای فریزر مواد غذایی یا دو ورق فویل سنگین را به سختی بپیچانید.
برای بعضی از موارد ، مانند کاسه های گوشتی ، آنها را روی سینی پخش کرده و آنها را منجمد کنید تا جامد شوند ، سپس آنها را به یک کیسه سیلر خلاء ، کیسه فریزر یا ظرف منتقل کنید. برخی از باقیمانده ها ممکن است در سینی های مکعب یخی منجمد شوند ، سپس برای نگهداری بیشتر در کیسه ها جمع می شوند.
- ۹۹/۰۳/۲۱