5 مزیت سلامتی چغندر
5 مزیت سلامتی چغندر
آن ریشه قرمز روشن فقط یک نگاه نیست. ضرب و شتم چغندر برای تهیه برخی از مزایای سلامتی نیز دشوار است. موارد بسیاری وجود دارد ، اما ما در اینجا بر 5 مزیت چغندر برتر تمرکز خواهیم کرد و چند دستور العمل چغندر را ارائه می دهیم که به راحتی می توانید به طور منظم این ریشه فوق العاده سالم را وارد رژیم غذایی خود کنید.
فواید چغندر شماره 1 - التهاب را کاهش می دهد
آیا با موضوعات بهداشتی مانند درد مزمن ، چاقی ، نوروپاتی محیطی ، دیابت ، بیماری قلبی ، میگرن ، مشکلات تیروئید یا مشکلات دندانی مبارزه می کنید؟
این و بسیاری از بیماریهای سلامتی ممکن است در اثر التهاب ایجاد شده یا ایجاد شوند - تلاش بدن شما برای محافظت از خود در برابر چیزی که آن را مضر می داند. اگر این به نظر شما می رسد ، وقت آن است که به طور جدی در مورد اضافه کردن یک چغندر به رژیم غذایی خود فکر کنید.
چغندرها با مواد مغذی ضد التهابی ، مانند ولگازانتین ، بتانین و ایزوبنتانین بسته بندی شده اند. فیتون هاغذی ها آنزیم هایی را که سلول ها را به "شعله ور شدن" - که معمولاً یک عمل سالم و محافظ است ، مهار می کنند. با این حال ، هنگام برخورد با التهاب مزمن ، این "شعله ور شدن" مسائل را تشدید می کند و باعث درد می شود.
چغندر همچنین از نظر بتائین سرشار از مواد مغذی است که از کولین تشکیل شده است. کولین التهاب را در سیستم قلبی و عروقی شما تنظیم می کند.
فلفل چغندر شماره 2 - مکمل مولتی ویتامین / مواد معدنی طبیعت
چغندرها و سبزیجات چغندر دارای مواد معدنی مفید هستند ، از جمله منیزیم (که فواید زیادی از جمله پیشگیری از آلزایمر دارد) ، پتاسیم (که به عملکردهای قلب ، کلیه ها ، عضلات ، عصب و دستگاه گوارش کمک می کند) ، مس ، آهن و فسفر ، عملکرد سلولهای معدنی اساسی در بدن - و برای استخوانها و دندانها نیز مفید است. چغندر همچنین منبع خوبی برای ویتامین های A ، B و C و همچنین فیبر سالم است.
فلفل چغندر شماره 3 - یک نیروگاه آنتی اکسیدانی
بخشی از چغندرهایی که رنگ قرمز تیره به آن می دهند بتا-سیانین است. بتا-سیانین یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که در مبارزه با بیماری از اهمیت بالایی برخوردار است. این شامل پیشگیری از سرطان ، به ویژه سرطان روده بزرگ است.
بتاکاروتن - یک ماده گیاهی آنتی اکسیدانی قدرتمند - همچنین در پوست و گوشت چغندر شیوع دارد. در حقیقت ، چغندر در فهرست 10 غذای غنی از بتا کاروتن قرار دارد.
فواید چغندر شماره 4 - کاهش فشار خون
چغندر منبع اصلی فیتو نیترات است. این نیتراتهای گیاهی را با نیترات سدیم ، یک ماده نگهدارنده شیمیایی سرطان زا که در بسیاری از غذاهای فرآوری شده یافت می شود اشتباه نکنید.
فیتو نیترات برای سلامتی شما بسیار عالی است ، به بدن شما کمک می کند تا به طور طبیعی سطح فشار خون را پایین بیاورد و حفظ کند. در بدن شما ، این نیتریت های سالم به اکسید نیتریک تبدیل می شوند - ترکیبی که رگ های شما را باز می کند و جریان خون را بهبود می بخشد و فشار را کاهش می دهد.
برای به دست آوردن مزایای کامل فیتو نیترات چغندر ، نه تنها چغندر ، بلکه چغندر چغندر و حتی ریشه چغندر را نیز آب کنید ، زیرا هر سه قسمت سرشار از فیت نیترات هستند.
سود چغندر شماره 5 - عملکرد ورزشی خود را تقویت کنید
همان نیترات های گیاهی که فشار خون را پایین می آورند باعث می شود تمرین شما نیز در بازو شلیک کند. تبدیل طبیعی نیترات ها به اکسید نیتریک بدن مهم است. بسیاری از ورزشکاران با مکمل های اکسید نیتریک توانایی های خود را تقویت می کنند - این یک چیز خوب است ، اما با دریافت تأمین نیتریت ها از قرص یا پودر مکمل ، دیگر مزایای چغندر سالم دیگر را از دست نمی دهند.
نیترات چغندر و اکسید نیتریک حاصل از آن به بدن شما کمک می کند تا از فعالیت بدنی شدید بهبود یابد. حتی در حین عملکرد ، تولید اکسید نیتریک باعث افزایش استقامت و استقامت ورزشی می شود ، همانطور که در این مطالعه در انگلستان نشان داده شده است ، که هنگام تست بر روی ورزشکاران خدمه قایقرانی ورزشی پیشرفت بزرگی در تمرینات با شدت بالا نشان می دهد. این مطالعه در سال 1985 از این نتایج ، تست آب چغندر هنگام ورزش ، نشان می دهد که ریشه چغندر باعث افزایش سلامت قلبی و عروقی و عملکرد ورزش در افراد تست بزرگسالان جوان می شود.
راه های خلاقانه برای جذب چغندر به رژیم غذایی خانواده خود
آیا می دانستید که می توانید چغندر را به صورت خام بخورید؟ در حقیقت ، مصرف آنها به صورت خام ، مانند یک ماده اسموتی اضافه شده یا با آب میوه کردن آنها ، بیشترین میزان مواد مغذی را به شما می دهد. بله ، در چغندرهای پخته شده تغذیه ای وجود دارد ، اما چغندرهای خام و آب چغندر بیشترین میزان وزوز را در هر چغندر ، از نظر سلامتی به شما می دهد.
برای تهیه اسموتی با چغندر خام:
از حدود یک چهارم چغندر استفاده کنید (اگر چغندر بزرگ باشد - یا اگر کوچک باشد از همه چیز استفاده کنید) و آن را به دستورالعمل اسموتی معمولی خود اضافه کنید. این اسموتی را غلیظ تر می کند ، بنابراین ممکن است نیاز به مقداری آب بیشتر از حد معمول اضافه کنید.
آب چغندر
آب میوه سبزیجات مواد مغذی خود را که بیشتر در آبمیوه ترین قسمت های سبزیجات قرار دارند ، متمرکز می کند. اگر آبمیوه گیری دارید ، آب چغندر را مستقیماً امتحان کنید - این شیرین تر از چیزی است که فکر می کنید! - یا آن را به آب یک سیب اضافه کنید تا از شدت طعم آن کم شود.
پیچ خوراکی خام در Borscht - یک دستور العمل چغندر کلاسیک در اوکراین
اگرچه بورچت به طور سنتی با چغندرهای پخته شده ساخته می شود ، کاملاً غیر ضروری است ، به خصوص که در آن سرد سرو می شود. چرا آن را خام نگذاریم و بالاترین ارزش غذایی و آنتی اکسیدان های آن را حفظ کنیم؟ این یکی از ساده ترین دستور العمل های borscht شما است.
- ۹۹/۰۳/۲۴